Skrive mangt om meget

Gjennom tidene har bøker vært en måte å overlevere kunnskap på til neste generasjon. Informasjon er den nye valutaen, som vi bruker flittig i dag for å lære nye ting og forbedre egen kunnskap. Dette har ført til at det oppstår nye sjangere innen litteraturen særlig innen fag- og sakprosa. Med internett har mange fått muligheten til å publisere bøker selv, og vi har nå et vell av forfattere som skriver mye og godt om utallige temaer.

Skrev bok om egen erfaring

Knausgård er blant dem som har skrevet om sitt eget liv. Det har også Jamison Haponenko gjort, da han skrev bok om sin erfaring med hårtransplantasjon. Hvis du har vurdert dette selv, er boken verdt å lese! Er du klar til å ta steget videre til å ta en behandling, er Nordichair.com verdt et besøk. Dette firmaet er et trygt og opplagt førstevalg for dem som ønsker en permanent fiks! Nordichair er nemlig en ledende hårklinikk innen PRP og hårtransplantasjon. Hos Nordichair.com kan du velge mellom flere behandlinger. Blant annet tilbyr Nordichair.com en naturlig behandling kalt ”PRP”, som er helt uten bivirkninger. Hvis du ønsker å dokumentere prosessen underveis, kan du kanskje vurdere å skrive en egen bok om dine erfaringer?

Selvpublisering og frilans

Er du blant dem som ønsker å leve av å skrive? Det er mange muligheter både innen litteratur og journalistikk. På denne nettsiden får du tips til hvordan du kan jobbe som frilans tekstforfatter.

Har du alltid ønsket å leve av å skrive bøker? Da finner du mange gode tips på denne nettsiden. Ikke la drømmen vente, men start i dag!

Kvinner i litteraturen

Gjennom tidene har kvinnelige forfattere satt sitt preg på norsk litteratur. Noen av de kvinnelige forfatterne som har hatt mye å si ikke bare for norsk litteratur, men også har påvirker det norske samfunn, er forfattere som Amalie Skram og Camilla Collett. Ikke bare skrev de gode litterære verk, men med de verkene rettet de søkelyset og kritikken mot kvinnens rolle i samfunnet for den tiden de levde i. Bøkene deres bidro til samfunnsdebatten om kvinners rettigheter og liv, og har spilt en stor rolle i å utvikle det norske samfunn til det vi kjenner i dag.

Kjente norske forfattere

Flere norske forfattere har blitt populære i utlandet både i Europe og over Atlanteren. Dette gjelder blant annet forfattere som Karl Olav Knausgård, Erlend Loe, Jo Nesbø og Linn Ullmann. Serien til Karl Olav Knausgård, Min Kamp, er en selvbiografisk fortelling som er publisert i seks bind. Serien er oversatt til flere språk. Jo Nesbø sine verk er oversatt til nesten 50 språk, og bare i Norge har han solgt halvannen million bøker.