Kan bøker inspirere klesstilen din?

Bøker er herlig underholdning. De kan gi deg nye tanker, innsikt i andre kulturer og levemåter, og de kan inspirere deg til å gjøre andre valg i livet. Leser du en bok om mat, kan du bli inspirert til å prøve nye retter. Leser du om andre land og kulturer, kan du bli inspirert til å reise. I tillegg kan bøker inspirere deg til å prøve en annen stil, også når det kommer til klær.

Historiske klær er i vinden

Visste du at veldig mange har begynt å gå med historiske klær? Det kan være klær fra mange epoker, og ofte må de som går med slike klær lage dem selv eller kjøpe brukt. Men det er også mange fine klær som passer inn i denne stilen, selv om plaggene er nye.

En bok kan også inspirere deg til å følge moten, som hvis du leser om noen som går kledd i moteklær eller kler seg stilig. Da får du sikkert lyst på stilige og elegante klær selv. Gjerne noe lett og ledig som passer til mange anledninger. Med nakd rabattkode kan du fråtse i spennende klær fra en rekke kjente merker. Her finner du kanskje merket som ble brukt av hovedpersonen i den siste boka du leste. Eller du finner plagg i de rette fargene, inspirert av boka.

Med lette og behagelige klær, er det dessuten morsommere å sitte og lese, og enda morsommere å gå i bokhandelen. Bruk din nakd rabattkode på klærne som passer din livsstil, og føl deg vel i hverdagen eller på festen.

Futuristisk og mangainspirert

Mange lar seg også inspirere til å bruke futuristiske eller tegneserieaktige klær. Denne trenden er spesielt utbredt i Asia, der folk kler seg ut som mangafigurer eller helter fra futuristiske bøker. Stilen kalles cosplay, og er bare i startgropa her i Norge, men det er morsomt å la seg inspirere av noe annet enn amerikansk kultur.

Asiatiske trender er på full fart inn i Norge, både gjennom musikk, filmer, manga, anime og dataspill. Det er i hvert fall morsomt at folk våger å kle seg unikt, og ikke bare følger de klassiske motetrendene. Du bør også prøve å kle deg unikt og finne din personlige stil, uansett hvilke plagg du velger å bruke din nakd rabattkode på.