Årets bokhøst er her – les den på mobilen

Årets bokhøst er den beste på lenge, og godbitene har stått i kø. Det er med andre ord ingen grunn til å ikke lese en bok (eller ti) denne høsten. Her skal vi se på tre av dem. Og du, ønsker du å høre de som lydbok kan du selvsagt det, og hos https://www.teknikkdeler.no/ finner du eventuelle ekstradeler du trenger til mobilen din for å høre på disse.

1. Karl Ove Knausgård

I høst har Karl Ove Knausgård kommet med en etterlengtet roman, og denne har selvsagt fått gode anmeldelser i nesten alle landets aviser. Det er liten tvil om at dette har blitt en moderne klassiker på kun kort tid, og at dette er obligatorisk lektyre for de mange nordmenn som er glade i litteratur.

2. Vigdis Hjort

Publikumsfavoritten Vigdis Hjort er også ute med en ny bok denne høsten, boken heter Mor er død og dette er en bok som nok en gang setter i gang en debatt om den såkalte virkelighetslitteraturen. Denne debatten ruller selv om forfatteren selv har vært tydelig på at det er snakk om fiksjon, og at historien ikke er basert på hendelser fra det virkelige liv.

3. Zeshan Shakar

Vi kan ikke snakke om årets bokhøst uten å nevne Gul bok som oppfølgeren til Tante Ulrikkes vei. Sistnevnte er selvsagt brakdebuten til Zeshan Shakar, og forventningene til høstens nye bok var intet mindre enn skyhøye. De fleste anmeldere er enige om at han ikke svikter, selv om debuten nok fikk enda mer skryt enn denne oppfølgeren.