Tapeter for enhver smak

Det er kanskje litt slitsom å tapetsere. men med det supre utkommet av tapet på veggen er det slitsomme arbeidet fort glemt. Det finnes utallige forskjellige tapeter og absolutt noe for alle. Mønster og temaer med dyr, sport, skog og natur, zoo livets spennende gleder og bøker. Du kan nyte romantiske duse farger, blomstermønster, tøffe sportsbiler, verdensrommet, kattepuser, søte hunder og gamle og nye trender.

Bøker og tapeter

Mange utsøkte, spennende og morsomme tapeter finner du hos https://www.familietapeter.no/ som kan gi nytt liv til hjemmet ditt. Tapeter gjør seg flott på alle vegger. De skaper koselig og varme rom. Flotte atmosfærer og ønsker deg velkommen. Det vanligste er tapet på veggen. Har du litt tapet til overs? Kjøpt noen testprøver av en tapet du elsker? Har du prøvd tapet mellom trappetrinnene til andre etasje? Hva med tapet på sengens hodegjerde? Hva med et foto av alle dine favorittbøker og sette sammen resultatet og henge det opp over sofaen? Her er en side full av fantastiske ideer for bruk av tapet.

Tapeter i lamper og som dekorasjoner

Artige stil dekor, tapetserte lampeskjermer, og tapetsert innertak i både barnerommet og andre soverom. Det er så mange flotte tapeter hos Familitapeter så slipp fantasien løs, og se hvordan du kan finne de flotte resultatene for hjemmet. En liten lesekrok trenger som regel ikke mange endringer. Samle bøkene dine i tapetsert bokhylle, anskaff en koselig rye og skaff deg en god stol. Besøk loppemarkeder eller bruktbutikker og finne noe som ikke er vanlig. Hva med noen av antikvarens bøker som kan gjøre seg flott utstilt i bokhyllen? Har du prøvd å tapetsere mellom hyllene i seksjonsdeler som er faste og ikke kan flyttes? Hva med Majvillan Poetry på barnerommet? Flott vegg med Majvillan Poetry, og favorittbøkene samlet for enkel tilgang for de små. Se og finn inspirasjon på Familitapeters egen nettside. Mange ideer og tanker som garantert vil starte prosesser hos deg.

Tapeter og tenking utenfor det vanlige

Tapeter har langt flere bruksområder enn vi normalt tenker på. Hva med en bred tapet stripe av bøker som avgrenser litt og gir mer lesekrok følelse? Dele et rom i to eller mer med nydelige tapeter som gir variasjon og farge. Har du bøker som er veldig slitt og trenger litt innpakking hjelp? Hva med å bruke noen favoritt prøver av tapeter til å styrke bøkene og lage bokomslag?. Det er mange utstående bøker du må lese i livet. Noen gir fantastisk kunnskap, innsikt og lærdom, og er vakre. Du er ikke det samme mennesket etter å ha lest bøker. Barn har også egne favoritter som igjen og igjen gir de små unike følelser som gjør at de kommer tilbake til den samme boken utallige mange ganger.

Bøker hører til i alle hjem, og enten du tapetserer i barnerommet, har lesekrok eller eget værelse er det mange gledelige og koselige stunder i vente. Tapetserte rom og kroker gir akkurat hva du trenger. Ingen regel sier at du må tapetsere alle vegger i et rom. Inspirasjon og flotte ideer finnes i blader, på TV, bøker, på internett og i magasiner.