Hvorfor du bør lese

Det er viktig å ha ulike hobbyer i hverdagen for å forsterke selvtilliten din og utvikle identiteten din. Å ha en hobby sørger for at du skaper tid med deg selv, dette vil medføre at du blir mer komfortabel av ditt eget selskap og mindre avhengig av å være i andre sine omgivelser. Det er ikke alltid lett å finne den perfekte hobbyen for deg, derfor er det viktig å utforske hva som passer deg best.

En av de beste hobbyene å starte med er å lese bøker. Det å lese bøker forsterker deg enormt mye! Å lese noen timer hver dag stimulerer hjernen din, gir deg sterke kunnskaper og reduserer belastninger som stress, angst og utro som du opplever i hverdagen. Studier har visst at å lese bøker er den beste metoden å roe seg ned på.

Det er mange bøker og forfattere å utforske, dermed er det ikke alltid lett å finne ut av hvor man skal starte. En av de beste forfatterne du kan starte med er Charles Bukowski. Bukowski er en amerikanske forfatter og kjent for sine kreative og ærlige verk!

Adam Silvera er en kjent forfatter blant unge for sine mange romaner. Den ny utgitte boken hans ”they both die at the end” er en gripende og følsom roman om liv og død. Denne boken har skapt stor oppmerksomhet på sosiale medier for den kreative historien om livet vi ikke alltid tørr å leve.

En ny og spennende forfatter du bør gi oppmerksomheten til er Rahma Hamed. Den unge forfatteren har nylig gitt ut selvbiografien ”å samle solstråler fra Mosul til Drammen”. Hamed sin selvbiografi gir deg håpet du trenger når alt virker mørkt. Denne såre og ærlige historien er om en ung jente som får livet sitt snudd på hodet får leserne i tårer.