Hvordan få mest mulig ut av boklivet

En bokhylle er et ordnet univers full av universer, og selv om teknologien puster oss i nakken vil neppe papiret noen gang gå av moten. Det taktile ved bøkene, deres tilstedeværelse i rommet og følelsen av neste side er uovertruffen. Selvfølgelig; opplevelsen, selve lesingen der tegn blir levende fortellinger innenfor pannebrasken, er det avgjørende. Men på samme måte som metthet alene blir fattig uten kontakt med maten, trenger historiene et hjem. Og det hjemmet er boken selv. Det digitale formatet er kanskje praktisk, men særlig personlig er det ikke.

Ikke la skattene stå og mugne

Mange har et bevisst forhold til bøker som interiørdetalj. For noen er det utenkelig å ikke omgi seg med dem. Men hvordan kan man tenke nytt om bok-oppbevaringen? Utallige bøker står og mugner i pappkasser på loft og i kjellere på grunn av mangel på plass. Det finnes det løsninger på! Noen av dem krever en investering, men med riktig planlegging kan det bli med den ene. Det er likevel ikke juks å prøve å skaffe seg noen kroner på en rask måte. Kanskje er det akkurat det som skal til for å få deg i gang med ditt nye bokliv?

Lage bibliotek; hvorfor ikke?

Da bør du sjekke ut Folkeautomaten casinobonus med free spins, enten du er kjent med nettspill eller ikke. Her kan nemlig en liten innsats fort bli en stor gevinst! Bruk pengene på å slå inn en vegg og bygge et lite tilbygg du kan bruke som bibliotek, eller invester i hylleløsninger som gjør at hjemmet ditt kan bli et sted for alle bøkene, ikke bare de du har på nattbordet.

Let opp inspirasjonen som passer nettopp deg

Inspirasjon finner du enkelt på nett, og våg å tenke utenfor boksen. Har du gamle bøker du vurderer å kaste? Behold dem, og tenk på hvordan du kan bruke dem som bygg-elementer for artige detaljer. Visste du at det finnes nesten usynlige monteringsløsninger som lar deg stable bøker i søyler slik at det ser ut som om de henger der av seg selv? Her er det bare din egen fantasi som setter grenser.

Og du; hvis du vinner penger kan du kanskje endelig gjøre alvor av å skrive selv?